Friday, September 12, 2008

Amália: A kezdetek





Feketén-fehéren: Ő Amália, a világ legszomorúbb boszorkánya. Aki egyben az én kedvenc mesehősöm, és akiről egyszerűen nem tudok elfogulatlanul beszélni.
Hol is kezdjem.
Réges-régen, valamikor a kilencvenes évek közepe táján egy újságban olvastam egy interjút egy fiatal írónővel, aki írt egy mesekönyvet, melynek ez volt a címe: "Amália Álmai - Mesék a világ legszomorúbb boszorkányáról". Nagyon megragadott engem ez a cím, és jól megjegyeztem magamnak az írónő nevét: Boldizsár Ildikó.
(folyt köv.)

2 comments:

Hajnalka Cserháti, Ojni said...

De jó! Ezt most úgy veszem, mintha válasz lenne a múltkori kérdésemre; válasz képekben, irodalmi háttérrel! :) Köszönöm Kata!

Anonymous said...

hi
Nice Art.I think brush painting good.
thx.
You are looking to promote your business online, you would be aware that online business requires a good website. A good website requires a good website design. A new design might be the correct answer and the right strategy for the success of your online business. A quality design can help your website seek the required attention from the customers. At the same time, it also gives you the confidence that you are projecting your products/services in the best possible way. http://www.infysolutions.com