Monday, December 8, 2008

Megnyílt a CITY QUEENS!

Végre-valahára megnyílt mind a két City Queens fülbevalóbolt, amit korábban már említettem! Nagyon rózsaszín, nagyon narancssárga, nagyon csillivilli és nagyon nőcis, és telis-tele van nélkülözhetetlen kincsekkel!
Budapest, Múzeum krt. 9., és Teréz krt. 56-58.

At last both City Queens earring-shops (those that I have already mentioned before), are open!! Very pink, very orange, very glittering, very girlish, and is full of treasures which you absolutely cannot live without!
Budapest, Múzeum krt. 9., and Teréz krt. 56-58.




7 comments:

Mónika said...

Gratulálok!!! Már akartam írni neked, hogy láttam pénteken az Astoriánál, csak esett és siettünk is, de azért visszamentem bekukkantani:) Nagyon szép, és szuperek hatalmas kollázsok!!
Kíváncsi vagyok, biztosan én is találok valami nélkülözhetetlent:)

kata said...

Köszönjük, Móni, Borival és Alival együtt! .... és biztos vagyok benne hogy találsz:)!

Piroska Klesitz said...

Nagyon tetszik! :)

irisz said...

hűű ezek a falszínek gyönyörűek az óriás képekkel! Sok sikert hozzá!

said...

Szia!
Előre megfontoltan, merő gonoszságból elloptuk az egyik fotót ide: Bp Butik

Mentségünkre legyen mondva, hogy nagy hirtelen nem találtunk más illusztrációt a bezáráshoz, meg hogy szépen feltüntettük a szerzőt, na meg be is linkeltük. De persze ha gáz, akkor minden visszaszívva és leszedjük.

Amúgy - bár tudom, hogy nagyon hipotetikus kérdés - a kisrigód szerintem énekes rigó volt.

kata said...

Szia DÁ! :)
Köszönöm, hogy megkérdezted.
Először is örülök, hogy írtál a boltról, és tetszik az egész cikk hangvétele. Az, hogy a boltról szóló cikkedben feltünteted a bolt képét, az természetesen egyáltalán nem lopás, ráadásul, hogy mindezt ilyen nagyon alaposan körbelinkelve teszed, az abszolút korrekt. Na erre mondom odafönt a fejlécben, hogy köszönöm szépen, hogy becsületes vagy :)

said...

ó ó akkor mindent nagyon szépen köszönünk! :)