Monday, December 15, 2008

Holle anyóKarácsonyig már nem hiszem, hogy megváltom a világot, ezért ezzel a régebbi képemmel próbálok az ünnepre hangolódni.
A kép a Holle anyó című meséhez készült, amely a Csimota és az Egyszervolt kiadásában, Egyszervolt címen megjelent meseantológiában szerepel sok más illusztrátor munkája mellett.

I'm not really sure if I would redeem the world until Christmas, so I just try to get some Christmas-feeling with this older picture. It was made to Mother Holle, which was published in Egyszervolt (means Once upon...) by Csimota and Egyszervolt, next to other tales and illustrations.

4 comments:

mammka said...

Meseszép!!!:) Kedvenc mesém volt Holle anyó.
A Kiállítás bejegyzésedhez írtam ,nem tudom ,olvastad-e?

kata said...

Szia Mammka,
koszonom....
igen, most láttam a kiállítási bejegyzést is. Nagyon orulok, hogy el tudtatok szabadulni, és meglátogatni a boltot és a kiállítást. Igen, én is nagyon szeretek ott lenni, nagyon mesebeli a hangulata...

Endy said...

Gyonyoruek az illusztràcioid! Itt nàlunk èn is elmegyek èvente megnèzni a Sarmede-i illusztràciòs kiàllìtàst, 18 èvvel ezelott onnan mentem szulni.

kata said...

Köszönöm, Endy. Igen, a Sármede-i kiállítások is nagyon színvonalasak szoktak lenni, bár én még csak katalógusban láttam, sajnos.