Wednesday, December 3, 2008

Ahová a király is gyalog jár...


Ez a kép szintén a Mátyás királyos mesekönyvhöz készült, amiről az előző bejegyzésben írtam.
Amikor az összes közreműködő illusztrátor elkészül a munkájával, a képeket felteszik majd a Csodaceruza és a Tankönyvkiadó honlapjára. Majd szólok, ha ez bekövetkezik. Tudomásom szerint még a következő illusztrátorok dolgoznak ezen könyvön:
Paulovkin Boglárka, Kun Fruzsina, Pásztohy Panka, Ratstatter Linda és Koncz Tímea. Bocs, ha valakit nem említettem, mert nem tudtam róla.
A gyerekek az őket megihlető illusztrációk alapján fogják megírni a meséket, de címet nekünk, illusztrátoroknak kell adnunk. Az én képeim alapján születendő mesének majd ez lesz a címe: "Ahová a király is gyalog jár".
This picture was made for the Matthias King-book, too, which I mentioned below.
When all the illustrators are ready, the pictures will be uploaded on the websites of Csodaceruza and Tankönyvkiadó (meanings are in the last post). I'm going to tell you when it is uploaded.
The others working on this book: Boglárka Paulovkin, Fruzsina Kun, Panka Pásztohy, Linda Ratstatter and Tímea Koncz. Sorry if I left out anybody because I didn't know about them.
The children are going to write the stories based on the pictures, but we have to give them titles. The tale inspired by my picture would be: 'Where even the king goes on foot.'

3 comments:

Melissa said...

Hihihi! Ez nagyon jó! Szerintem sokan megrökönyödnek majd.
Az összel egy svéd kastélyban jártunk, már elfelejtettem a nevét. A klozet valamelyik emeleten volt, és az épületen kívülre épitették, úgy mint egy erkélyt. Csak egy lyuk volt, semmi más, és minden lefelé hullott a várárokba. Aki esetleg lent állt alatta, láthatta a fenséges popót is. Brrr!
Melissa

kata said...

:)))

Kriszta said...

Kata! Ez eszméletlen :) Olyat vigyorogtam. A fantáziád egyszerűen kimeríthetetlen :D
Azok a mini szaniterek meg csodásak.

Egyébként ezt a pottyantásos módszert én is hallottam egy itthoni kastélyos idegenvezetés során :)