Thursday, February 4, 2010

Mindent varr....






... a Mindentvarró Tű, még könyvcímet is. A felirat így hímezve lesz a könyv belső címoldalán.

The inner title of the Mindentvarró tű would be embroidered.

6 comments:

Monika said...

Hú,nagyon tetszik!!!!!Alig várom,hogy a kezemben lehessen! Ő lesz az ÉN könyvem.:)

Babinti78 said...

Szia Kata!
Rendkívül ötletes!
Nagyon tetszik!
Azt hiszem, apránként minden családtagomnak lesz egy általad illusztrált könyve.
A kislányomé a Királylány születik és az Aranyhajú leány, a kisfiamé az Óz (biztos lesz még kedvence, mert az Álomcirkuszra elő vagyunk jegyezve a könyvtárban), az anyukámé a Tündér Lala, s azt hiszem - ahogy Mammka előttem írta ;) - "Ő lesz az én könyvem". :)

Vacskamati said...

ÉSs mi történt a megszeppent ördögöcskével? Túljutott a szeppeneten? :) (A Readeremben láttam, a blogodon meg nem találom...)
A belső borító is csodaszép lesz!

kata said...

sziasztok! köszi!!! :)
Vacs! Az ördögöcskén még dolgozom.
Ezzel az a helyzet, hogy én saját kontrollra is használom többek közt ezt a blogot. Nagyon sokszor csak ide föltéve érzékelem, hogy valami nem jó még a képen. Ilyenkor van az, hogy kiposztolok valamit, aztán gyorsan le is veszem, mert átmeneti állapotú képet nem akarok itt tárolni. Velem ez gyakran előfordul :)

Kiss Ottó said...

Könnyen kitalálható okokból jómagam nem vagyok egy nagy varrós figura, de ez még engem is igen megfogott. Szép lesz, Kata, gratulálok!

kata said...

Ottó, köszönöm. Nem csak te nem vagy ám egy nagy varrós figura :), én sem vagyok az. Én csak megterveztem és előrajzoltam a kalligráfiát, és egy nálam ügyesebb valaki kihímezte. Bartha Katának hívják az illetőt.