Friday, November 6, 2009

Esküvő az erdőben


Megrendelésre készítettem ezt a képet, esküvői meghívó lesz belőle. Nagyon izgulok, hogy vajon fog-e tetszeni az ifjú párnak, ugyanis nem ismerjük egymást. Váltottunk egy pár emailt, sajnos mindössze ezek alapján voltam kénytelen beizzítani az intuícióimat...

I have made this picture for a commission, it is going to be an invitation card for a wedding. I am really nervous whether the young couple will like it, because we don't know each other. We have had a few mails, and I had to make up my mind from those...14 comments:

Anonymous said...

Gyönyörű lett. Mintha élne a kép :)

Anonymous said...

Gyönyörű lett. Mintha élne a kép :)

Kriszta said...

Jajj, nekem ez nagyon-nagyon tetszik!

Anonymous said...

Ez nagyon egyedi lett, örök emlék. Nagyon tetszenek a más munkáival összetéveszthetetlen vonalaid. Nem használsz harsány színeket, mégis eleven és színes minden illusztrációd. Szívesen nézegetem mindig:)

kata said...

Nagyon örülök, köszönöm szépen. annak meg még jobban örülök, hogy látatlanban sikerült beleéreznem az ifjú pár lelkivilágába, éjjel a menyasszony egy kétoldalas levélben lelkendezett, hogy mennyire eltaláltam őket :).....

Katalin Koos said...

Nagyon szep lett!! Hat en is orultem volna egy ilyen meghivonak..de keso banat :(
Gyonyoru illusztracio (mint mindig) :)

Kiss said...

Valami nagyon-nagyon "frappánsat" akartam ide írni de csak tátom itt a szám és csodálkozom....GRATULÁOK. (tudom nem szabadna de engedelmeddel lementeném ezt a képet a gépemre)ELŐRE IS KÖSZÖNÖM kisscsabi (ha TILOS kitörlöm ígérem!! úttörő becs'szó

kata said...

Kedves Kisscsabi!
először is nagyon örülök, hogy tetszik a kép.
Ne haragudj, ha csalódást okozok, de most meg kell, hogy kérjelek, hogy légy szíves, ne töltsd le a képet. Most ezt elsősorban nem magam miatt írom. Kaptam ugyanis egy csalódott levelet a menyasszonytól, aki végtelenül elszomorodott azon, hogy az ő személyes képüket más is használhatja... most az ő kérését tolmácsolom ezzel a kommenttel.
Előre is köszönöm a megértésedet.
szia: kata.

Gabi said...

A szeretet sugárzik a képből...az ötletéből, a kivitelezéséből és a létezése ... kivételesen értékes dolgot teremtett!!!...

Dimanni said...

Ez a kép nagyon szép!

Pár hete nézegettem az Alexandra könyvesboltban gyerekkönyveket, a kezembe akadt a 'Tündér Lala' és 'A kiváncsi Hold". Meg is jegyeztem, hogy milyen jó, hogy még/ismét lehet kapni igazán szépen illusztrált gyerekkönyveket, és most látom, hogy te rajzoltad őket (is).

Köszönet a szép gyerekkönyvekért neked és Melissának, hogy a blogján keresztül idejutottam, és ezentúl akkor nézegethetjük a gyerekekkel a képeidet, amikor csak szeretnénk! :-)

És még egyszer: az esküvői meghívó meseszép!

Piroska Klesitz said...

Nagyon-nagyon szép!
Az esküvői meghívók annyira átlagosak szoktak lenni. Még a szépek is..., sajnos. Így el tudom képzelni az ifjú pár örömét, hogy ilyen finom és érzékeny képet tudhatnak magukénak a meghívón. Az álomszerű csokor a kedvencem... gyönyörű gondolat!

kata said...

köszonöm.
Piroska, ajánlottalak a menyasszonynak mint fotóst...

Piroska Klesitz said...

Nagyon köszönöm! Bele is pirultam... és nagyon örülök.

Kiss said...

Eddig volt az enyém (is) és most..visszaadom az IGAZI "tulajdonosnának" a KÉPET fájó szívvel de kitöröltem ma a mappámból. Sok boldogságot.