Thursday, May 12, 2011

Tornasor







... és eszembe jutottak a tornaórai frusztrációk... :)

10 comments:

Melissa said...

Jó lett nagyon:) Ha ilyen gyorsan haladsz, hamarosan kész az új könyv is.

kata said...

éppenséggel nagyon lassan haladok...

erdoseva55 said...

Annyira jó az illusztráció, nekem is ugyanaz jutott eszembe róla!

csigaszabo said...

Hú, előről a negyedik pont én vagyok :) Csak nem a negyedik voltam, hanem kábé a nyolcadik (tizenegyből). Frusztráció... hja.

Piroska Klesitz said...

Hoppá! Annyira élő... a tanerő a képen totál Lilly mama, a "különtorna" tanárunk. Ő nem állított sorba bennünket, de mikor nekiálltunk "Tarzanozni" (a kötéllel átlendülni egyik gerendáról a másikra), hát pár hellyel hátrébb álltam a tornasorban. A gerenda valahogy nem tartozott a kedvenceim közé... :)

szemmel said...

Ó én első voltam - míg ki nem nőttek a fiúk, és különben is csak ketten voltunk lányok az osztályban. :-)
Amúgy meg kitartást, kedves Kata. Ha vigasz, hogy nem vagy egyedül: akárminek fogok, mindig szánalmas lesz a kivitelezésnél, és közben egyszerre bízok és kételkedek magamban elvakultan. Viszont gyönyörű a tavaszunk (nyarunk)!

Juhizs said...

Kedves Katalin!
Szívből gratulálok :-)

"A General Press Kiadó gondozásában tavaly megjelent G. Szász Ilona: A Mindentvarró Tű című kötetünk Szegedi Katalin illusztrációival
2011. június 2-án elnyerte a SZÉP MAGYAR KÖNYV-díjat."

kata said...

Kedves Juhizs!

köszönjük szépen a gratulációt! :)

Nem tudom azonban, honnan származik ez a közlemény, de pontatlan a fogalmazás, helyesbítenem kell:
Nem díjat nyert a kötet, hanem csak egy oklevelet, persze ennek is örülünk.
A Szép Könyv díjban Varró D - Maros Kriszti "Akinek a lába hatos" című könyve részesült. Szintén oklevélben részesült még Módra Ildikó-Szalma Edit Trapp című könyve, a Terka sorozat Boris juli rajzaival és a Fehérlófia Hajnal Gabriella rajzaival.
Még egyszer köszi :)
k.

Lipodresch said...

Az a cipő! :)

Anonymous said...

Wat een geweldige naam voor jullie website! Het klinkt echt intrigerend en ik kan niet wachten om meer te ontdekken. Als het gaat om het laten maken van een goedkope website, ben ik op zoek naar een betrouwbare en professionele service. Het lijkt erop dat jullie precies dat bieden, en ik ben erg geïnteresseerd om meer te weten te komen over jullie mogelijkheden. Goedkope website laten maken Kunnen jullie meer vertellen over jullie aanpak en tarieven voor het maken van een betaalbare website? Ik kijk uit naar jullie reactie.