Sunday, March 17, 2013

Palkó



Kedden megyünk a nyomdába, akkor nyomják a Palkó című könyvemet magyar és svéd nyelven egyszerre. Tehát úgy néz ki, hogy most már semmi sem állhat annak útjába, hogy könyv legyen belőle végre :).
Itt az ideje hát, hogy bemutassam Palkót.

Könyvészeti adatok:
Szerző, illusztrátor: Szegedi Katalin
Kiadó: Csimota Könyvkiadó, a Móra Kiadói Csoport tagja
Szerkesztők: Csányi Dóra és Tsík Sándor
Reprodukció: Kökény Alajos
Nyomdai előkészítés: Pelsőci Ágnes

A munka során az NKA alkotói támogatásában részesültem. Ez úton köszönöm szépen.
(... és külön köszönet  Dórának, Sanyának, Áginak és persze Alinak...)

A svéd kiadás adatai:
Kiadó: Felis Förlag
Fordító: Maria Larsson és Maud Mangold





6 comments:

Barackos said...

Most akadtam a blogodra! Ahogy elnézem csomó általad illusztrált könyvedet olvastuk :). Férjem mindig hoz valami jó mesekönyvet a gyerekeknek a könyvtárból. Ha nagyon megszeretjük akkor megvesszük! A Lenka meg a mindent varró tű nagyon szép!
Szép napot!
Eszter'

Anonymous said...

Érdeklődnénk, hogy a "Királyfi születik" képeiből várható-e, hogy több kép nyomatként is megvásárolható lesz a jövőben vagy maradnak döntően csak az eredeti képek?

kata said...

Kedves Eszter!
köszönöm, örülök, hogy sokat jártok könyvtárba :), és hogy már több könyvemet is olvastátok. Remélem, a Palkó is tetszeni fog.
üdvözlettel
Kata

kata said...

Válaszom az Anonymus néven hozzászóló kedves olvasónak:

Már most is vannak nyomatok a Királyfi születik című könyvből A3 és A4 méretben egyaránt, csak sajnos még nem volt időnk feltenni őket a honlapra.
De nyugodtan írjon levelet a pbinfo@picturebook.hu címre. Ha körülírja, hogy melyik képet szeretné és milyen méretben, így e-mailben is meg tudja rendelni. A kollégám fog válaszolni a levelére.

Anonymous said...

Köszönöm a választ, írok emailt a képek kapcsán.
Örülök. Mátyás voltam (Anonymusként)

Stellanita said...

Kedves Kata!
Teljesen a bűvkörödbe vontad az elsőseimet. Hétfőn vittem be nekik Lenkát és Palkót. Azóta megy a harc a könyvekért, kézről kézre adják :) Két napja mentünk el megnézni a kiállítást az Agórába, ahol már régi ismerősként üdvözölték a két "gyereket" :) Imádják/imádjuk a képeket és köszönjük az élményt. Anita (az énektanárnő XD)